fredag 7 mars 2008

Nytt uttryck?

Igår var jag och skjutsade hem Mormor och hade mig. Det gick bra med henne, hon har fått med hjärtflimmer rätt länge och det har renderat i vatten i lungorna och en del andra problem. Hon fick med lite mediciner och sånt tjofräs som ska styra upp allt. Morfar var lite stressad för allt så det var nog bra att jag var med och noterade lite vad doktorn sa.

Då jag hjälpt dem hem och eskorterat Mormor upp för trapporna skulle jag säga hejdå. Tog tag i hennes hand och sa: "krya på dig nu och ta hand om dig", då tittade hon på mig och sa "tack för all hjälp", då blev det jobbigt. Brände till i tårkanalen och jag var tvungen att knipa ihop tårna och börja tänka på fotboll för att inte tårarna skulle börja rinna. Är ju delvis uppväxt hos dem så de betyder så mycket för mig. De tog hand om mig då jag var liten, plus att jag är så enormt lik Morfar i sättet. Har så mycket att tacka dem för.

Nåja, ämnesbyte innan jag blir blödig igen här.. fick bilen tvättad igår oxå, det var på tiden. Har fortfarande snowboardbrädan kvar inne i bilen sen trippen till Romme förra veckan. Det var just den trippen som besudlade min bil med en gråjolmig gegga. Men nu är den fin och glänser som ett ollon! (Carro sa att det var ok att skriva så här!)

Jag tror jag myntat ett nytt uttryck då jag stod i duschen igår, "popcorn-effekten". Alltså, väldigt små saker kan ligga och puttra.. sen händer ingenting, och sen ingenting, och sen PANG så händer allt samtidigt och det blir mycket större än man någonsin kunnat tänka sig. Man får akta sig dock så man inte blir övermodig och bränner allt så pocornen smakar gammal möglig bäverpäls. Då slutar det med att man sitter och tuggar på en gammal torr blockchoklad man hittade längst in i skafferiet och helt plötsligt var inte livet så festligt längre.

Nej, om man skulle jobba lite kanske..

Dagens tips: Mormor och Morfar, de är bäst!

Inga kommentarer: