tisdag 27 april 2010

Twitter


Jag är väldigt svackig i mina uppdateringar här på bloggen. Jag har MÄNGDER av ämnen liggande, men man känner att då man väl skriver så vill man leverera, och då blir det lite stor grej av det och tar lite för lång tid, så då skjuter man på det istället. Det måste komma naturligt helt enkelt.

Däremot så skjuter jag oneliners så det bara ekar om det på Twitter. Så vill du njuta av dräpare på löpande band kan du gärna följa mig där så får du dagliga uppdateringar.

www.twitter.com/christerekman

Dagens Tips: Topsa öronen, så sjukt skönt!

tisdag 13 april 2010

T(v)ångstankar

För ett par år sen var jag och skulle köpa ett par nya Gore-Tex golfbyxor på Dormy i Barkaby. Jag kilade in i provhytten och testade dem, tjejen utanför hytten med Dormypiké frågade hur det gick. En lite småsöt tjej med uppsatt hår, tror hon luktade gott oxå. Jodå sa jag, de känns lite långa kanske, och knatade ut i strumplästen.

Då kollade hon ner och jag kollade ner samtidigt, och där ser jag att  strumpan är en ANING nött framtill och man kan se en tillstymmelse till stortå genom tyget. Det blev tyst mellan oss LITE för länge, så jag insåg direkt att hon sett min försvagning i strumpans framkant. Det blev jävligt pinsamt kan jag meddela, det är INTE ok att visa tå. Jag kände mig utlämnad, naken, exposed.

Jag har minneslucka över vad som hände sen, men sannolikt så gick hon bara och jag smög in i provrummet igen.

Som tur är så ser jag ju henne VARENDA gång jag går in på Dormy, jättefint eftersom jag inte alls är generad för det som hände. Och jag tycker det tisslas och tasslas bland personalen då jag kommer in och folk börjar ta kort på mig med mobilkameran.

Sen dess har jag grava tvångstankar över att jag måste ha koll på strumporna. Idag var jag faktiskt och köpte 8 st nya tvåpack (alltså 16 par för er som inte orkar räkna) svarta strumpor i exakt samma märke och färg. Alla gamla ska ut, in med de nya! Sen ska jag åka till Dormy och testa ett par andra byxor så hon får se att jag har fina strumpor denna gång.

Förresten, det är så skönt så det nästan är lite perverst att sätta på sig ett par HELT nya strumpor, makalös känsla! Så nu har jag 16 stycken underbara tillfällen att se fram emot.

Dessutom är multiinköpen av enfärgade strumpor extremt praktiskt ur ett rent tvättsorteringsperspektiv, inga konstigheter med färger eller ensamma singelstrumpor. Det är bara para ihop dem. Rekommenderas!

Dagens Tips: Fyndiga rubriker.