onsdag 30 september 2009

Tvättstugeromans

När jag byggde om köket för två är sen var jag sugen på att stoppa in en tvättmaskin så att man kunde köra lite tvättar här i lägenheten. Efter många om och men så skippade jag det, jag är lyckligt lottad att ha tvättstugan bara några sockeplast-steg bort från min lägenhet och det är rätt nice att gå ner och köra på rätt hårt där och sen är man klar. Klart bättre än att tvätta i lägenheten och sen ha tvätt hängandes överallt.

Men det finns faktiskt en sak till som jag gillar med tvättstugan! Det är lite spännande att gå ner där för man har ju läst massa romaner i Vecko Revyn så man vet ju liksom hur ni tjejer tänker, man har ju hört om era tvättstugsfantasier och skakande maskiner!

Förra veckan hade jag en tvättstugstid och knatade ner mot tvättstugan. När jag kom ner där så stod en lite halvsöt tjej med uppsatt hår där och höll på att rigga lite. Det brann till direkt i magen på mig, "nu är det dags!" tänkte jag!

Hon var lite stressad över att hennes tvätt inte var klar i torkskåpet, jag sa att jag ska iväg så jag sätter på mina maskiner och så kan jag vänta lite extra länge med att köra igång torkskåpet. Jag sa att hon kan få fram till halv tre på sig istället för till ett när hennes tid slutade.. Hon blev oproportionerligt glad och bara hennes respons fick mig att känna att det var en köpsignal.

När jag stod där och fyllde på maskinen så såg jag hur hon tittade på mig och smackade lite med munnen då hon såg hur snyggt jag sorterade vittvätt i ena maskinen och kulört i den andra, hon tänkte nog att "den killen har koll, shit så sexigt". Jag svankade lite extra när jag böjde mig ner för att ta upp mer tvätt ur tvättkorgen, och mina skinkor lekte som två mangosar i jeansen. Detta kan hon omöjligt motstå, tänkte jag. Jag hade lätt halva inne redan nu!
När jag var klar så sa jag hejdå och jag liksom kände att vi hade en deal om att ses vid halv tre.

Jag åker iväg och fixar mina ärenden och när jag är hemma så kilar jag ner i tvättstugan, klockan är nu 14.33 och jag tänkte att nu står hon där i ett rött raffset och bara väntar på mig! Men det var ingen där och all tvätt hängde kvar!? Shit tänkte jag.. hon spelar svår, katten kan klösas! Jag funderade ett tag sen lommade jag upp till lägenheten igen.

Vid 14:52 så gjorde jag high tass med Fisen (min katt) och jag gick jag ner mot tvättstugan, tänkte att nu blir det perfekt tajming! Jag går ner med ett leende, kepsen sitter bra och jag är lite brun från helgens golfande, som gjort för en snabbromans i tvättstugan! Jag ser hur det lyser genom den frostade glasrutan, det pirrar i magen.. jag låser upp dörren och möts av en... HELT TOM tvättstuga! Va i helv..!?

I efterhand kan jag inte förstå vad som gick snett, jag tolkade det som att vi hade en dejt.. Nåt oförutsett måste hänt så hon fått förhinder.. Fördelen är att hon vet vilken tvättklump jag har nu, så hon har säkert koll på när jag ska tvätta nästa gång. Förmodligen kommer hon sitta där på en filt med lite champagne och praliner och vänta på mig.. Måste använda alla mina kläder fort nu så jag måste tvätta snart igen längtar redan!

Dagens Tips: Sommar, hur fan kunde det bli såhär?